"Trzeba było zostać Lechistą wtedy nie trzeba by było się wstydzić za klub.
Patologia liże buty LGFT"....
Stary nie obraź się ale patologia to ten twój pucerski post moim zdaniem. Pochwalisz się potem kumplom że taki z ciebie kozak na forum si?

Ok, fajnie że się cieszysz, drużynie gratuluję sukcesu itd. Następnym razem będziecie płakali jak LG dostanie po tyłku i tak w koło aż się obie drużyny rozpadną. Albo będzie odwrotnie i za jakiś czas znów napiszesz posta na forum

Mnie osobiście nie interesuje patologia tej czy tamtej drużyny a jedynie dobre widowisko bez względu na wynik. Mecz był ogólnie słaby w wykonaniu i jednej i drugiej drużyny. Byłem, widziałem i na tym poprzestanę. A post bardziej pasowałby mi jednak do działu CKM

on jest jednym z tych dresów o których pisał kamilus, więc i tak nie zrozumie co to jest odpowiedni dział
słabe drużyny to i widowiska brak, poziom spotkania = dno
To już w sumie tradycja, że Lechia jedną bramką wygrywa mecze z Arką w Ekstraklasie
Największym zaskoczeniem ostatnich dni jest jednak zwycięstwo Cracovii z Wisłą (po raz pierwszy od 50 lat przegrała
u siebie derby)
Wiem że są stresy ile razy można przegrywać

Drobna docinka nie powinna wyzwalać agresji.
Ps.patologia sami się tak nazwali czyli nikomu nie ubliżam .
Największym zaskoczeniem ostatnich dni jest jednak zwycięstwo Cracovii z Wisłą (po raz pierwszy od 50 lat przegrała u siebie derby)
Zgadzam się

Najgorsze było panoszenie się „kibiców” arki przed meczem. Jak szli do baru na ul. Gdańską. Czterech wyrostków, a za mały był dla nich chodnik na Zwycięstwa. Jest tam chodnik i ścieżka rowerowa, ledwo dało się to minąć.

Poniektórych to rzeczywiście łatwiej jest przeskoczyć niż obejść

Dziś spotkałem jednego z tamtej czwórki. Na szaro ubrany, spuszczona głowa i jakiś taki malutki bez szalika i kolegów był

Wielkości mu szalik chyba dodawał wcześniej
No tak czysta żywa wełna

Mikołajki zorganizowane przez kibiców LGFT
http://www.lgft.pl
tczewiak84 od rzeczy napisałeś rozpadnie się może Arka

Lechia w tym czasie przeprowadza się na Baltic Arena i ma się dobrze.I jeszcze jedno zapamiętaj patologia jest tam gdzie tępag.Nie porównuj nigdy do LGFT bo ubliżasz normalnym ludziom którzy działają pozytywnie (mikołajki na przykład).
Ktoś nie siedzi na necie tylko i marudzi ale prężnie działa w realu.
to widzę, że kolega lechista zawołał drugiego, bo w KUPIE raźniej
Też tak myślę. Przecież sam nie dałby rady inteligentnie odpowiedzieć
A co do tych mikołajek to jednorazowa akcja tylko będzie, mówię Wam.
Akcja nastawiona na poprawienie wizerunku nadszarpniętego prze pseudo kibiców.
Ok, fajnie że jednak chcą pomóc. Dla mnie tani chwyt i tyle.
(2009-12-02 00:31)tczewik84 napisał(a): [ -> ]Też tak myślę. Przecież sam nie dałby rady inteligentnie odpowiedzieć 
A co do tych mikołajek to jednorazowa akcja tylko będzie, mówię Wam.
Akcja nastawiona na poprawienie wizerunku nadszarpniętego prze pseudo kibiców.
Ok, fajnie że jednak chcą pomóc. Dla mnie tani chwyt i tyle.
Skompromitowałeś się tym wpisem hehe
Mikołajki trzecie z rzędu i co zdziwiony? Są turnieje itd ale co ty o tym możesz wiedzieć.Nie wiesz nic na temat ruchu kibicowskiego nic na temat naszego fc nie pisz.Lansujesz się na siłę na forum pisząc o czymś co pojęcia nie masz żałosne.
ps.Nasz wizerunek ma się dobrze LGFT nigdy nic sobie nie poszarpało hehe
Hahaha, dobre. Kolega podpowiedział ci co napisać co?
A tak na poważnie, to że nie słyszałem o tym to akurat wina tego że nie potraficie o
tym informować = nic nie zdziałaliście. Co do reszty to popieram moją wcześniejszą wypowiedź.
Mydlenie ludziom oczu. Chcecie pracować nad poprawą wizerunku, pracujcie.
Na początek zacznijcie pracować nad ogarnięciem problemu chuligaństwa na stadionach i walką z bojówkami.
Potem możemy porozmawiać o tym jaka to dobra i troskliwa jest działająca część
kibiców czy to LG czy Arki. Póki co kit i ściema robiona pod publikę.
Na tym zakończę moja wypowiedź. Co do pucowania się i lansu na forum to tylko tyle że to nie ja rejestruje konto na forum jedynie po to żeby się napinać z tego że drużyna taka czy sraka wygrała i że ta druga jest do d*** itd. Swoją drogą żałosne. Taki jesteś odważny to przedstaw się imieniem i nazwiskiem to wtedy możemy porozmawiać jak ludzie. Pozdrawiam