witam urzytkowników czy wiecie gdzie można zezłomować pojazd wiem ze w pirostalu na malinowskiej ale podobno nic nie płaci a jak coś brakuje to nawet trzeba dopłacić. prosze o jakieś info
Jak coś brakuje to wszędzie trzeba dopłacić. Inne złomowce: Czarlin przy DK1, albo drugi między Czarlinem a Knybawą
A orientujecie się ile kosztuje wyrejestrowanie pojazdu czyli złomowanie bez złomowania?
a coś takiego legalnie jest możliwe?
legalnie nie jest możliwe; ale u nas wszystko można załatwić; bo my Polacy, to kombinować potrafimy
właśnie z kimś w tej sprawie rozmawiałem - koszt 300 zł; i należy wyciąć nr karoserii
co pan chcesz, to ja załatwić mogę

(2010-05-31 12:34)robak napisał(a): [ -> ]legalnie nie jest możliwe; ale u nas wszystko można załatwić; bo my Polacy, to kombinować potrafimy 
właśnie z kimś w tej sprawie rozmawiałem - koszt 300 zł; i należy wyciąć nr karoserii
co pan chcesz, to ja załatwić mogę 
Dokładnie o to mi chodziło. Numery (ramę lub fragment podłogi) wycinamy i oddajemy na złom a resztę jako części zamienne. Dzięki za info.
PS. Dlaczego jest to nie legalne? Sprzedaż części zamiennych jest legalna to dlaczego "pozostałości" nie można wyrejestrować? To lepiej zgłosić zaginięcie pojazdu?
witam
dzięki za info autko już poszło na żyletki

znalazłem złom który płaci za złomowanie może nie dużo bo 100 ale to zawsze coś pozdrawiam
Podziel się

na rokickiej skup złomu firma ekolemar