Tczew - TCZ.PL - Forum dyskusyjne

Pełna wersja: Samochód dla Pań
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Ciekawa jestem w jakich autkach Panowie widzą Panie. Czy będą to małe ale "zgrabne" czy wręcz przeciwnie. Czekam na komentarze.
Hm... ja osobiście widzę w 3, no może 4 autkach.

1. Renault Clio

[Obrazek: 2006renaultclio1rd2.th.jpg]

2. Nissan Micra

[Obrazek: nissanmicra160sr200601up3.th.jpg]

[Obrazek: nissanmicraccpinkro7.th.jpg]

3. Peugeot 206

[Obrazek: peugeot20619993rs1.th.jpg]

4. Dla bardziej ekskluzywnych Audi TT

[Obrazek: 2001audittquattrosq0.th.jpg]

[Obrazek: audittcaracterefront01of5.th.jpg]

Dodam tylko, że jest moja prywatna opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać Smile

tak na marginesie, coś jest nie halo z forum?
Autka cudne, a szczególnie Audi. Tylko nie wszystkich na nie stać Sad . Ale pomarzyć dobra rzecz Big Grin
A:
Kod:
- citroen C3

[Obrazek: citroen_c3_pluriel__03.jpg]

Kod:
- Peugeot 707
[Obrazek: Peugeot-107-002.jpg]

Kod:
Peugeot 207cc

[Obrazek: 16718cc1.jpg]

Kod:
- Opel Tigra

[Obrazek: opel-572-1.jpg]

no i myślę, że jeszcze trochę by się znalazło Wink

(btw. co się kaszani z tym wstawianiem obrazków??? ani w FF nie jest dobrze ani w IE)

po dodaniu [code.] w IE jest ok ;P
w FF nadal to samo Tongue
Jak narazie to przewaga małych i zgrabnych aut. A co z dużymi? Czy kobiety powinny jeździć tylko małymi samochodami a większe zostawić dla mężczyzn. Hmm Idea
monia napisał(a):Jak na razie to przewaga małych i zgrabnych aut. A co z dużymi? Czy kobiety powinny jeździć tylko małymi samochodami a większe zostawić dla mężczyzn. Hmm Idea

to zależy od kobiety i od potrzeb Wink np. samotna, drobna blondynka raczej pasuje do jakiegoś zgrabnego cabrio niż np. merca s-klasa. A to, że np. dałem takie propozycje aut to nie znaczy, że kobiety tylko w takich bym sadzał Wink Równie dobrze możecie jeździć VW Passatem, Mercedesem Vaneo czy innym Volvo. No i te małe autka w końcu nie są tworzone dla nas-facetów, którzy lubią się pochwalić ile to ma to koni, ile do 100-tki czy jakie ma alusy Smile (oczywiście nie chcę uogólniać)
Mój obraz kobiety w aucie:
Opel Corsa,
Peugeot 107 lub 1007,
Citroen C4
VW Golf/ Jetta
A widzę kobiety w takich autach jak:
Opel Corsa,
Audi TT,
Opel Tigra,
Ford Fiesta,
Ja siebie widzę w Audi TT Big Grin
Mój mąż mnie widzi w Volkswagen New Beetle, a ja siebie w Audi TT, ale nie ma o czym gadać na razie pozostają tylko marzenia.

[ Dodano: Pią Sie 24, 2007 08:51 ]
Widzę, że Audi TT to popularny samochód i dla pań i wg panów dla pań.
no ja siebie widze w:
Aston Martinie DB9
Mercedesie Mclarenie SLR Big Grin

a tak bardziej realnie to:
Mini
Toyota Rav4
VW New Beetle
Suzuki Swift
Suzuki Vitara (3 drzwiowa z hardtopem Big Grin)

skad wzial sie stereotyp "autka dla kobiety" ?? jak dla mnie moga jezdzic nawet Hummerami ale ja dziwna jestem wiec sie nie sugerujcie
poprostu nie kreca mnie male bezpluciowe auta ktore nawet nie sa ladne... no oprocz Peugota 207 ale jest francuski...
Ja najczęściej też spotykam się z tym że kobiety, jeźdżą terenowymi autami i dają sobie radę z takimi samochodami.
a ja szczerze to nie widze wolał bym widzieć samych facetów za kierownicą no ale panie tez jezdzą więc jakieś małe Opel Corsa, VW Polo, Matiz
ja tu widze ze faceci chca zeby ich kobiety ginely wypadkach samochodowych Tongue moze jeszcze smarty i maluchy (w ktorym strefa zgniotu konczy sie na silniku)
nie nie ja takim malenstwami jezdzic nie bede za blisko do smierci...
samochod to musi byc samochod a nie popierdułka... oczywiscie nie do przesady bo nie bede jezdzic Vanem jak to bywa w stanach gdzie samochod musi byc jak najwiekszy

btw. DenVer a za ten TVK syf to chyba jeszcze nie oberwales Tongue albo Cie zbanuje Tongue
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie