Tczew - TCZ.PL - Forum dyskusyjne
TELKAB -TV cyfrowa - Wersja do druku

+- Tczew - TCZ.PL - Forum dyskusyjne (http://forum.tcz.pl)
+-- Dział: Kącik tematyczny (http://forum.tcz.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Internet i komputery (http://forum.tcz.pl/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Wątek: TELKAB -TV cyfrowa (/showthread.php?tid=1894)



- adam p - 2009-06-10

Nie można. Wszystkie są płatne. I właśnie po to jest cyfra by nie płacili wszyscy za coś co ogląda mała grupa osób. Stworzyliśmy możliwość, pakiety programowe nawet w cyfrze i jeszcze jest źle. W miejscu DW pojawi się program polski i to ważny.
A naciąganie? Dekoder kosztuje 250zł, tańszy, i można go również kupić. Niekoniecznie.
PS. Chcesz wiedzieć więcej? OK ale na @ i nie anonimowo. Ja już więcej nie napiszę bo nie po to jest forum. Nie dla 2 osób.


- Ari - 2009-06-12

Max napisał(a):
adam p napisał(a):Niestety tylko do podstawowego.
I o tym właśnie pisałem. Aby oglądać to co już miałem muszę wykupić dodatkowo coś czego nie potrzebuję.
Też bym chętnie wziął cyfrową, ale po co mam płacić za 50 kanałów, których nie będę oglądać? Bez sensu, że DVB tylko dla największego pakietu.


- adam p - 2009-06-12

A jakie programy chciałbyś ari oglądać? Napisz.


- JoeBlack - 2009-06-13

Ja bym chciał jeszcze pakiet AXN, no i może VH1 classic.


- fck - 2009-06-15

Dla mnie obecność POLSATu oraz programów BBC po polsku jest wystarczającym powodem, aby wydać tą 'oszałamiającą' kwotę 9,90zł miesięcznie.
Świetne cyfrowe dopełnienie oferty nki.


- Ari - 2009-06-16

Masz na myśli Polsat News?


- fck - 2009-06-16

Nie. Zwykły Polsat oraz Polsat 2. Kilka dni temu się pojawiły.


- miko - 2009-06-16

Ale, te EPG mnie wk...ia. :evil:

[ Dodano: Wto Cze 16, 2009 17:32 ]
miko napisał(a):Ale, te EPG mnie wk...ia, albo chodzi -albo nic. :evil:



- Ari - 2009-06-16

Widzisz, jak usługodawca nie aktualizuje na bieżąco swojej strony to skąd ja mam wiedzieć co tam sie pojawiło?


- slother - 2009-06-23

miko napisał(a):Ale, te EPG mnie wk...ia. :evil:

[ Dodano: Wto Cze 16, 2009 17:32 ]
miko napisał(a):Ale, te EPG mnie wk...ia, albo chodzi -albo nic. :evil:

miko, poczekaj jeszcze do czwartku :wink:


- miko - 2009-06-26

A kiedy HBO i reszta Discovery


- Artek82Tcz - 2009-07-02

Witam!
Od poniedziałku posiadam abonament cyfrowy Telkabu. Od tamtej pory 3 razy przeszukiwałem kanały i zawsze znajdował mi coś nowego (wczoraj polsat sport). Moje pytanie jest skierowane do starszych stażem posiadaczy tego abonamentu. Czy i jak często przeszukujecie kanały, bo widzę, że cały czas oferta programowa ulega zmianie?
A i jeszcze zauważyłem, że brakuje mi programu muzycznego VIVA, mimo, że w telegazecie na str118 widnieje taki program.
Pytanie do Pana Adama, chociaż spodziewam się, że trudno będzie mu na nie odpowiedzieć. Kiedy my, abonenci możemy sie spodziewać pierwszych kanałów w HD, bo wiem że cały czas trwaja testy. Chodzi mi tylko o przybliżoną datę, czy to jeszcze rok, dwa, czy może miesiące?
Serdecznie pozdrawiam
Jak narazie zadowolony abonentSmile


- slother - 2009-07-02

Artek82Tcz napisał(a):Czy i jak często przeszukujecie kanały, bo widzę, że cały czas oferta programowa ulega zmianie?

Nie ma koniecznosci ciaglego wstrajania. Technisat codziennie okolo 3 rano, sam przeszukuja siec, a przy nastepnym uruchomeniu poinformuje ktore kanaly zostaly dodane a ktore usuniete. Jedyny warunek to pozostawic set-top-box w trybie standby.

Na dzien dzisiejszy twoj odbiornik powinien wstroic 72 serwisy.


- Artek82Tcz - 2009-07-02

No właśnie mój Technisat (DIGIT K3X) tego nie robi. W chwili jak to pisałaś miałem 70 kanałów i musiałem ręcznie zapuścić automatyczne szukanie i znalazł 1 kanał więcej (Tetka - jednak ciemny obraz na niej). Dodam, że zostawiam dekoder w trybie standby.
Może muszę tą opcję jakoś włączyć? Jednak czemu u Ciebie są 72 pozycje kanałów, a u mnie 71?


- yo!3k - 2009-07-03

slother napisał(a):Jedyny warunek to pozostawic set-top-box w trybie standby.
Na dzien dzisiejszy twoj odbiornik powinien wstroic 72 serwisy.

jak to zrobic?
wszedzie gdzie szukalem podobnych polecen jest napis: wlaczone
a mam tylko 63 programy...