2013-04-05, 14:26
(2013-04-05, 11:15)Łukasz napisał(a):Co do jakości kanałów HD w telkabie,to tu się z kolegą nie zgodzę ponieważ prawda jest taka,że HD w naziemnej telewizji cyfrowej to tylko HD z nazwy bo 6Mbit/s nie ma nic wspólnego z prawdziwym HD.A jeśli chodzi o multiroom w cyfrowym polsacie to wygląda to następująco:(2013-04-03, 19:29)thewill napisał(a):(2013-04-03, 13:32)Łukasz napisał(a): ja zamieniłem telkab na polsat i jestem zadowolony. Za multiroom nie płacę nic, a i wybór kanałów znacznie lepszy za małe pieniądze (59 zł pakiet Family Max HD + Sport HD). Pól roku bez opłat i zero opłat za dwa dekodery przez całą umowę. Koszty w telkabie są dużo większe a i jakośc dużo słabsza. Nie wspomnę już o ilości kanałów HD jaki oferuje Telkab a jaki w tej cenie sam posiadam. Telkab był fajny przez 15 lat, ale jak stałemu klientowi nie potrafią nic ciekawego zaoferować to w końcu się takiemu usługodawcy dziękuje.a co do polsatu, familijny max za 59 zł ma 105 programów, czyli tyle co nasz Cyfrowy1HD za 42 zł, a nasz Cyfrowy2 za 58 ma już 132 programy. zresztą oferta niedługo powiększy się zarówno o kanały hd jak i sd.
U nich multiroom do tego pakietu kosztuje 10 zł.
U nas analogowy multiroom zawsze gratis, cyfrowy na dzień dzisiejszy jeszcze 15 zł.
jakość lepsza? w którym przypadku? Sprawdź jaki masz bitrate np tvp1hd i tvp2hd - u nas stałe 12Mbit/s. jak porównywałem z dvb-t podczas meczy na euro2012 to różnica była kolosalna
Oj, nie ma to jak propaganda. Jak piszę, że jakość jest niebo lepsza od Waszej to tak jest, jak piszę że mam multiroom gratis to tak jest. W telkabie doliczyć musiałbym 35 zł miesięcznie za multiroom i dekodery. Razem dałoby to dużo więcej niż w CP. Chyba widzisz różnicę?
pozdrawiam
FAMILIJNY MAX HD+FILM HD+SPORT HD,wybierając tą opcje lub wyższą to za multiroom zapłacisz 5zł.Ale przy zamówieniu przez internet ,multiroom jest darmowy.