2013-04-17, 19:12
(2013-04-16, 21:43)lewy30111 napisał(a):(2013-04-16, 19:56)lewy30111 napisał(a):(2013-04-16, 09:59)thewill napisał(a): Ogólnie w sprawach programów to pytanie musi zawierać prośbę o udzielenie informacji, zwrot grzecznościowy i koniecznie znak zapytania na końcu
A tak poważnie,
służbowo: rozmowy na temat tego programu się odbywają, ale to nie krótki temat,
prywatnie (uwzględniając służbową wiedzę :>) nie podoba mi się kompletnie dystrybucja takich kanałów jak tvp seriale, czy tvp sport bo są to programy płatne. i przy całym abonamencie radiowo-telewizyjnym i fakcie, że to telewizja publiczna nie rozumiem dlaczego takie programy są płatne, tym bardziej, że np takie tvp seriale są zlepkiem seriali które też są emitowane na darmowych tvp1, tvp2 i tvp polonia.
Pytanie zadałem w imieniu moich Rodziców którzy korzystają od samego początku z oferty telkabu jak tylko zaistniał.Mnie akurat ten kanał tez nie interesuje chociaż mam go w swojej ofercie platformy cyfrowej jak tylko zaistniał.Abonentami telkabu sa tez ludzie ktorzy napewno by ucieszyl taki program w ofercie.Takie rzeczy tez trzeba brać pod uwagę.
Dzisaj wystartował nowy kanał TVP ROZRYWKA pewnie następny problem dla telkabu.W platformach cyfrowych juz smiga.
(2013-04-16, 22:35)thewill napisał(a):(2013-04-16, 21:43)lewy30111 napisał(a): pewnie następny problem dla telkabuskoro następny problem (nie wiem gdzie go widzisz) to proszę powiedz mi jaki był poprzedni...
Witam chodziło o problem z tvp seriale ale dostałem odpowiedz teraz juz wiem na czym to polega.Takze temat zamykam a co do TVP Rozrywka mam nadzieje ze negocjacje z nadawca dojdą do skutku i program pojawi sie w ofercie pozdrawiam.