2014-05-09, 22:39
aziorek napisał(a):Jeśli jak twierdzisz nie jesteś abonentem Telkabu to nie wypisuj bredni o moich rzekomych nonsensach dotyczących tej firmy bo w moich postach zawsze zawarte były wyłącznie prawdziwe zarzuty.
Moje ulubione:
aziorek napisał(a):Jeśli korzystasz z WIFI,to o prędkości 25mb/s możesz zapomnieć.
aziorek napisał(a):Ale w analogu czy w cyfrze?Bo jeśli w analogu to przecież nie od dzisiaj wiadomo,że operator robi naprawdę dużo(słaby dźwięk,źle dopasowane proporcje obrazu,wyskakujące krzaczki,napisy itp.) aby abonenci brali droższe pakiety cyfrowe w których to takich problemów nie ma.
Cytat:Nie zamierzam nic nikomu udowadniać jeśli nie znasz regulaminu swojego operatora to twój problem tylko nie zarzucaj rozmówcy,że pisze niestworzone rzeczy skoro o podstawowych sprawach nie masz zielonego pojęcia:http://serwisy.gazetaprawna.pl/media/art...anych.html
Nie wiem, nie obchodzi mnie to, utrzymuję abonament tv tylko ze względu na cartoon network / mini mini, reszty kanałów nie sprawdzam więc nie wiem czy Vectra coś wyłącza, czy nie - ale wystarczy przeczytać 5 Twoich losowych postów by zobaczyć, że Telkab też ma z tym wiecznie problemy (no chyba, że kłamiesz?).
Cytat:Napisałem iż pomimo pogorszenia oferty Telkabu w zeszłym to i tak jest lepsza niż oferta Vectry.
Ile zapłacę w TK za pakiet TV zawierający CN + MM wraz z internetem (min. 8 mbit rzeczywistej prędkości pobierania)?
"There is only one God, and his name is Death. And there’s only one thing we say to Death… not today"