2015-09-28, 10:59
(2015-09-27, 14:24)aziorek napisał(a):(2015-09-24, 21:16)thewill napisał(a):(2015-09-24, 21:08)Maxx napisał(a): @thewill
Nie wiem co miałbym rozwijać skoro wyraźnie napisałem że każdy zaobserwowany przeze mnie modem w Telkabie loguje się tylko na jedną nośną, a nie że wszystkie logują się na tą samą nośną.
Podczas gdy w Vectrze każdy widziany modem DOCSIS 3.0 loguje się na 4 nośne i dzięki temu są w stanie bez problemu zaoferować 15Mbps uploadu.
Nie zamierzam się ośmieszać i twierdzić że operatorzy mają tylko jedną czy cztery nośne na wszystkich użytkowników.
A wracając do telewizji to życzyłbym sobie aby informacje o wycofywaniu kanałów bądź ich przesuwaniu do wyższych pakietów były komunikowane na tym samym poziomie jak newsy o wprowdzaniu nowych kanałów czy zmianie rozdzielczości z SD na HD.
PS
Zróbcie downscaling FunBOX UHD/4K do HD i większość użyszkodników będzie myślała że ma rozdzielczość 4k, tak samo jak podłaczajac przez Euro niektórzy myślą że mają HD.
modemy docsis 3.0 loguja sie na 4 nosnych...
ktore kanały masz na myśli?
Mówisz i masz
2012-TCM
2013-Mezzo
2015-CBS Reality,CBS Europa,CBS Action
Zostały przeniesione do droższych pakietów info było oczywiście tylko na fakturach i nic więcej.
Ponadto w 2013 abonentom pakietu DTV została wypowiedziana umowa na ten pakiet,który kosztował wtedy 43.40 i oprócz obecnej zawartości pakietu C 1 zawierał również część kanałów z pakietu C 2 (Filmboxy,MTV,BBC i kilka innych).Mimo,że tylko garstka posiadała ten "uprzywilejowany" pakiet to zrobiliście typowy skok na kasę i jak już pisałem rozwiązaliście umowy.Było to zwykłe świństwo z waszej strony i od tej pory macie u mnie krechę na całej linii.
dlatego dałem sobie spokój z nimi i jestem szczęśliwym posiadaczem CP - 3x multiroom w pełnej ofercie za 89 zł. Pozdrawiam