2010-03-15, 17:20
(2010-03-15, 16:34)Mirmil napisał(a): A myslisz, ze licencja analogowa to nie kosztowala?Kosztowała. Jednak "ciutek" mniej.
Cytat:podstawowy cyfrowy + HBO, to cena HBO stanowi 1/3 ceny takiego pakietu.Tylko, że to jest właśnie cena dyktowana przez HBO. Oczekujesz żeby operator dopłacał do interesu? (co swoją drogą byłoby nielegalne)
Cytat:A cena pelnego pakietu analogowego dalej jest taka sama, bo przeciez dodali zapchaj dziure Polsat Film, ktory tak sie ma do HBO jak Fiat do FerariFakt - powinna pójść w górę skoro opłaty za kanały też idą w górę.
Prawdę mówiąc gdy oglądałem TV to oglądałem tylko HBO. Rozumiem więc frustrację innych osób. Jednak należy sobie uświadomić, iż to właśnie HBO narzuciło takie warunki i nie ma w tym winy Telkabu.
Były też osoby, które uważały HBO za zbędne, bo oglądały tylko Discovery. I jak tu dogodzić wszystkim. Dlatego też powstała telewizja cyfrowa, ale... no właśnie - cwaniacy u góry postanowili zarobić więcej i za cyfrę płaci się o wiele więcej niż za analog. Teraz każdy może mieć dokładnie to czego zapragnie... o ile go na to będzie stać.
Dlatego ja przesiadłem się na http://www.iplex.pl

Mnie bowiem na cyfrę nie stać i nie będę wspierać HBO, które tak sobie poleciało z abonentami w kulki (swoją drogą mam wątpliwości czy dzięki podniesieniu ceny o 600% w stosunku do analogu uda im się pozyskać chociaż te 0.166% klientów aby się im to opłaciło).
A na drzewach zamiast liści będą wisieć socjaliści!