lukee
Liczba postów: 3 647
Liczba wątków: 50
Reputacja:
2
Rozdał plusów: 11
Otrzymał: 14 plusów w 41 postach
|
|
Kiedyś, na starym forum był temat "Wyraź to co czujesz" (niektórzy to może jeszcze pamiętają  ) i był to najpopularniejszy wątek  Może coś w ten deseń przypadnie Wam do gustu
Przeglądałem sobie właśnie fotki z dawnych zlotów dawnego forum...szkoda, że te czasy już nie wrócą. Naprawdę łezka w oku się kręci
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem
|
cat-eye
Rozdał plusów:
Otrzymał: plusów w postach
|
|
(2009-10-18, 17:26)lukee napisał(a): "Wyraź to co czujesz"
Boli mnie głowa.
|
ProxX
Liczba postów: 1 776
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Rozdał plusów: 10
Otrzymał: 8 plusów w 24 postach
|
|
Może jakiś shoutbox do wyrażania porannych myśli typu: "ale mi się nie chce jechać"?
|
lukee
Liczba postów: 3 647
Liczba wątków: 50
Reputacja:
2
Rozdał plusów: 11
Otrzymał: 14 plusów w 41 postach
|
|
SB nie chcą  Ten temat można zaadoptować na potrzeby shoutboxa
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem
|
szefu
Liczba postów: 838
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Rozdał plusów: 1
Otrzymał: 2 plusów w 7 postach
|
|
podróż z Akacjowej na Reja i po godzinie spowrotem - 15 minut w jedną i 15 minut w drugą stronę, można?!
nic mi się nie chce, chyba zima idzie, chciałbym zasnąć i się obudzić w marcu
Tam gdzie zaczyna się pasja, kończy się ekonomia.
|
Aturi
Liczba postów: 278
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Rozdał plusów: 3
Otrzymał: 2 plusów w 10 postach
|
|
(2009-10-19, 05:05)Chrystofor napisał(a): (2009-10-18, 17:26)lukee napisał(a): "Wyraź to co czujesz"
Boli mnie głowa. 
Mnie też boli, od tego że dziecko już miesiąc leczę i dalej chore...
|
cat-eye
Rozdał plusów:
|
|
Zatrzymałem się dzisiaj przed przejściem dla pieszych na Armii Krajowej żeby ich przepuścić, natomiast radiowóz już nie!
I znowu będzie, że marudzimy i źle mówimy o policjantach...
|
CIABATTA
Rozdał plusów:
|
|
A mi również nic się nie chce...praca,dom,pomoc w odrabianiu lekcji,pranie ,sprzątanie,gotowanie itd.........chcialabym byc niedzwiedziem i obudzic się na wiosnę ;-)))))pozdrawiam takich "leniwych"jak ja :-)))
|
Memory
Liczba postów: 2 161
Liczba wątków: 54
Reputacja:
3
Rozdał plusów: 19
Otrzymał: 4 plusów w 24 postach
|
|
eee tam marudzicie.
Ps. Chrystofor to może skocz do goździkowej
|
cat-eye
Rozdał plusów:
|
|
(2009-10-19, 19:02)Memory napisał(a): Ps. Chrystofor to może skocz do goździkowej
Spoko, już nie trzeba.  Wyspałem się dzisiaj do 10 to przestała boleć.
|
hana34
Rozdał plusów:
|
|
A ja marzne we wlasnej pracy  , otworzyłam 3 tygodnie temu i przez ten czas weszła 1 osoba  wiem że ludzie boją się nowości ale żeby aż tak? załamka
|
cat-eye
Rozdał plusów:
|
|
(2009-10-19, 19:52)hana34 napisał(a): otworzyłam 3 tygodnie temu i przez ten czas weszła 1 osoba
To powiedz chociaż co otworzyłaś. Może zły wybór branży jak na Tczew, albo za duża konkurencja?
|
hana34
Rozdał plusów:
|
|
Znajomi mi mówią że to co chce nadaje się na duże miasta  a co do konkurencji to dużo jest podobnej ale nie proponują tego samego  chce się wyrózniać a ludzie,którzy tak robią muszą długo czekać aż ludzie ich docenią  Nie chce łamać regulaminu i się reklamować i mam cichą nadzieję,że może ktoś z Was do mnie kiedyś zawita  tak z ciekawości  )
|
Memory
Liczba postów: 2 161
Liczba wątków: 54
Reputacja:
3
Rozdał plusów: 19
Otrzymał: 4 plusów w 24 postach
|
|
hm.... tylko gdzie mam zawitać? Nawet nie wiem gdzie to jest (i co to jest). Powiem jedno reklamować się umiesz
|
hana34
Rozdał plusów:
|
|
No i masz  nie reklamuje się  a jesli można coś wyrazić to wyraziłam i mam nadzieje że optymizm mnie nie opuści  a to czym się zajmuję jest znane każdemu tylko ja chce mieć ludzi z XXI wieku a nie z ponurych lat 80-tych w których większość została
|
|