tczew - tcz.pl logo
Przedszkole

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przedszkole
Autor Wiadomość
Dredziata Offline
Zestarzał się na forum

Ilość postów: 267

Rozdał plusów: 5
Otrzymał:
37 plusów w 24 postach
RE: Przedszkole
A do jakiego przedszkola się dostał?
2010-05-26 22:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
robak Offline
Niszczy klawiaturą

Ilość postów: 1 561

Rozdał plusów: 63
Otrzymał:
158 plusów w 90 postach
(2010-05-26 22:16)Dredziata napisał(a):  A do jakiego przedszkola się dostał?

czwóreczka przy ul. saperskiej; a dlaczego pytasz?

http://www.wosp.tczew.pl
2010-05-26 23:33
Dredziata Offline
Zestarzał się na forum

Ilość postów: 267

Rozdał plusów: 5
Otrzymał:
37 plusów w 24 postach
Z czystej ciekawości Wink.
2010-05-27 10:28
dobra11 Offline
Dopiero zaczął
**

Ilość postów: 32

Rozdał plusów: 0
Otrzymał:
0 plusów w 0 postach
To Gratulacje Smile. Słyszałam wiele dobrego o tym przedszkolu Smile. Tylko biedna babcia , będzie za wnuczkeim płakac. Smile. Pozdrawiam
2010-05-27 11:59
robak Offline
Niszczy klawiaturą

Ilość postów: 1 561

Rozdał plusów: 63
Otrzymał:
158 plusów w 90 postach
(2010-05-27 11:59)dobra11 napisał(a):  To Gratulacje Smile. Słyszałam wiele dobrego o tym przedszkolu Smile. Tylko biedna babcia , będzie za wnuczkeim płakac. Smile. Pozdrawiam

dobra11 - babcia może pomóc przy odebraniu wnuka; może zająć się nim, gdy ten będzie chory
no i kiedy rodzice będą chcieli wybrać się wieczorem do kina/ teatru albo na imprezę jak np. http://www.opener.pl/pl (Ty wiesz o co chodzi Tongue)

http://www.wosp.tczew.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-05-27 13:50 przez robak.)
2010-05-27 13:50
dobra11 Offline
Dopiero zaczął
**

Otrzymał:
0 plusów w 0 postach
(2010-05-27 13:50)robak napisał(a):  
(2010-05-27 11:59)dobra11 napisał(a):  To Gratulacje Smile. Słyszałam wiele dobrego o tym przedszkolu Smile. Tylko biedna babcia , będzie za wnuczkeim płakac. Smile. Pozdrawiam

dobra11 - babcia może pomóc przy odebraniu wnuka; może zająć się nim, gdy ten będzie chory
no i kiedy rodzice będą chcieli wybrać się wieczorem do kina/ teatru albo na imprezę jak np. http://www.opener.pl/pl (Ty wiesz o co chodzi Tongue)

HE HE Smile Wiem robaku , wiem Smile i juz się doczekac nie mogę Smile
2010-05-31 12:50
twojaniania Offline
Dopiero zaczął
**

Ilość postów: 13

Otrzymał:
0 plusów w 0 postach
Witam, od pierwszego lipca jesteśmy pod patronatem Cambridge Unversity Press. Aby zapewnić Państwa, że nauka języka angielskiego w naszej placówce jest na najwyższym poziomie, zdecydowaliśmy się na współpracę z najlepszymi w tej dziedzinie, Cambridge University Press (CUP). Oznacza to, że do nauki języka angielskiego posługujemy się programem stworzonym przez CUP i Dzieciolandię - angielski dla dzieci. „Cambridge Educational Partner prowadzi nadzór metodyczny nad lektorem, co oznacza przeprowadzenie niezapowiedzianych wizytacji w placówce przez metodyka CUP. Ponadto, Cambridge University Press, zobowiązał się do systematycznych szkoleń lektora.

Rodzice otrzymują regularne karty obserwacji umiejętności dziecka oraz opis przebiegu przerobionego materiału. Dzieciolandia umożliwia naszemu przedszkolu logowanie się na ich stronie, aby rodzice mieli łatwy dostęp do informacji o przebiegu nauki ich dziecka i jednocześnie mogli pobrać dodatkowe materiały do samodzielnej pracy z dzieckiem."
2010-07-01 22:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
dobra11 Offline
Dopiero zaczął
**

Otrzymał:
0 plusów w 0 postach
Witam > Jak tam przedszkolaki ?? Czy wszystkie dzieciaki mają już miejsce w przedszkolu czy czekacie na wrzesień ??
2010-07-27 13:48
piciu76 Offline
Początkujący
*

Ilość postów: 3

Otrzymał:
0 plusów w 0 postach
A ja polecam przedszkole na WARSZTATOWEJ. Jest to jedyny w Tczewie Punk Przedszkolny czyli placówka prywatna podlegajaca kontroli MEN i sanepid, która realizuje podstawe programowa.Działa na identycznych zasadach i w oparciu o te same przepisy co przedszkola publiczne i niepubliczne. Reszta tych prywatnych to tylko punkty opieki, ktorych nie obowiazuja własciwie zadne przepisy. Mała grupa i trzy doswiadczone nauczycielki a nie nianie czy opiekunki albo niedoświadczone studentki.
2010-07-28 01:18
MarilynMonroe Offline
Starzeje się

Ilość postów: 97

Otrzymał:
7 plusów w 7 postach
Coś mi tu zaśmierdziało kryptoreklamą..

"W niektóre rzeczy
trzeba najpierw
uwierzyć,
żeby je zobaczyć"
2010-07-28 01:59
piciu76 Offline
Początkujący
*

Otrzymał:
0 plusów w 0 postach
Nie rozumiem. Jak jestem nowy to nie moge wyrazic swojego zdania. Ktos tu przeciez zadał pytanie jakie przedszkole polecamy-no to polecam. Jestem poprostu swiadomym rodzicem. Nie mówcie, że przegladacie oferty prywatnych placówek w Tczewie i nie wnikacie na jakich zasadach one działaja i jakie doswiadczenie i wykształcenie będa miały opiekunki waszych dzieci. Ja to sprawdziłem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-07-28 12:51 przez piciu76.)
2010-07-28 12:50
Max Offline
Starzeje się

Ilość postów: 111

Rozdał plusów: 3
Otrzymał:
16 plusów w 11 postach
Czym innym jest wyrażenie swojego zdania a czym innym zawoalowana reklama prywatnej placówki - zwłaszcza jeśli jest to twój pierwszy post.
A z niego trudno wyciągnąć wniosek że jesteś zaangażowanym rodzicem, gdyż jego treść sugeruje zaangażowanie "businessowe".
Więc jeśli faktycznie chcesz zareklamować to rób to otwarcie informując o tym.
2010-07-28 23:10
piciu76 Offline
Początkujący
*

Otrzymał:
0 plusów w 0 postach
Zawsze mozna powiedziec że reklama jak się komus czyjes zdanie nie podoba. Obserwuję forum od dawna. Zauwazyłem, ze nowych często sie krytykuje albo podejrzewa o reklamowanie. Starzy forumowicze nie reklamuja np swoich restauracji czy knajp znajomych ale po koleżeńsku polecaja. Co za obłuda.Forum jednak polega na tym, że moga sie wypowiadac ludzie, którzy się nawzajem nie znaja a z tego co zauwazyłem wy sie wszyscy znacie, większosc pewnie nawet z reala (to nie sztuka tak dyskutowac).Nie pomoże jak napiszę, że synek został przyjety chociąż nie miał skonczonych trzech lat (bylismy w ogromnej potrzebie rok szkolny juz trwał-gdzie ndziej by go nie przyjęli). Co jeszcze. Chodzi do przedszkola chętnie, spiewa, tańczy, tez łapie pierwsze słówka z angielskiego. Przez kilka miesięcy chodził do przedszkola z pielucha i nie było to zadnym problemem. Był dzień mamy i Mikołajki. Więc nie dziwny jest chyba fakt że polecam. Mozna sie zastanawiac czy dobre jest np, że dzieci zróżnicowane wiekowo sa w jednej grupie, moze plac zabaw tez nie zachwyca ale dziecko zadowolone i rodzice tez. I jest taniej niz w innych prywatnych. To pisałem ja-właścicielBig Grin
2010-07-29 02:43
MarilynMonroe Offline
Starzeje się

Ilość postów: 97

Otrzymał:
7 plusów w 7 postach
Bywały już takie przypadki, że ludzie zakładali sobie konta na forum tylko po to, żeby coś zareklamować. A przecież nie do tego służy forum i sam chyba przyznasz że to jest dość denerwujące? Więc jak już widzę że ktoś z 1 postem coś wychwala pod niebiosa, to mnie krew zalewa Big Grin

"W niektóre rzeczy
trzeba najpierw
uwierzyć,
żeby je zobaczyć"
2010-07-29 13:04
Genio Offline
Dopiero zaczął
**

Ilość postów: 14

Rozdał plusów: 7
Otrzymał:
1 plusów w 1 postach
(2010-07-29 02:43)piciu76 napisał(a):  Zawsze mozna powiedziec że reklama jak się komus czyjes zdanie nie podoba. Obserwuję forum od dawna. Zauwazyłem, ze nowych często sie krytykuje albo podejrzewa o reklamowanie. Starzy forumowicze nie reklamuja np swoich restauracji czy knajp znajomych ale po koleżeńsku polecaja. Co za obłuda.Forum jednak polega na tym, że moga sie wypowiadac ludzie, którzy się nawzajem nie znaja a z tego co zauwazyłem wy sie wszyscy znacie, większosc pewnie nawet z reala (to nie sztuka tak dyskutowac).Nie pomoże jak napiszę, że synek został przyjety chociąż nie miał skonczonych trzech lat (bylismy w ogromnej potrzebie rok szkolny juz trwał-gdzie ndziej by go nie przyjęli). Co jeszcze. Chodzi do przedszkola chętnie, spiewa, tańczy, tez łapie pierwsze słówka z angielskiego. Przez kilka miesięcy chodził do przedszkola z pielucha i nie było to zadnym problemem. Był dzień mamy i Mikołajki. Więc nie dziwny jest chyba fakt że polecam. Mozna sie zastanawiac czy dobre jest np, że dzieci zróżnicowane wiekowo sa w jednej grupie, moze plac zabaw tez nie zachwyca ale dziecko zadowolone i rodzice tez. I jest taniej niz w innych prywatnych. To pisałem ja-właścicielBig Grin

Chcąc czy nie chcąc należy się z Tobą zgodzic.
2010-08-24 00:00
Odpowiedz