Redakcja serwisu Tcz.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zawartych na forum. Publikowane tutaj treści są tylko i wyłącznie prywatnymi opiniami użytkowników forum.tcz.pl.
forum dyskusyjne przy Internetowym Serwisie Informacyjnym Miasta Tczewa - TCZ.PL
Głębia raczej naturalna. Jednak wyostrzenie i podniesienie kontrastu ciut za duże (może i zabawa filtrem zielonym, ale to tylko domniemanie)
Ps. Trochę za dużo góry, ściąłbym 1/3 od góry i ciut z dołu, a wtedy Babcia byłaby w okolicy mocnego punktu i to Ona by "przyciągała" wzrok, a w tym kadrze trzeba Ją "szukać".
2010-05-12, 22:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-05-12, 22:53 przez annuszka.)
Mam jeszcze taka babuszke może tu kadrowanie lepiej siądzie
Filtra zielonego nie dodawalam, zdjecia obrabialam na kiepskim monitorze, stad liczne niedociągnięcia. Może też nieświadomie pokręciło się coś z tym bw, choć u mnie widzę to normalnie.
Gdańsk jest foto-geniczny...W Tczewie aby zrobić ciekawe ujęcie trzeba wybierać, między ładną kamienicą, a pomalowanym (bazgranym) murem i szkaradną ruderą ....czyli ciąć kadr hehe
Ma klimacik ale... tym razem ja się przyczepię do prostowania (nie chodzi mi o wszystkie piony, wyraźnie wali się na prawo, wystarczyłoby 2 stopnie w lewo).
Tak tłoczno nie w sezonie?
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa. J. Tuwim Offfotopiki
aga - pierwsze budynki od lewej zakrzywiane są do lewej, dalsze lecą w prawo, jakaś wielka schiza... forma artyzmu która do mnie nie przemawia ale czerń taka którą lubię